Activitats de vacances

Durant les vacances oferim a la nostra escola un Casal (juny-juliol-agost-setembre), on aprofitem per continuar treballant valors importants per als nostres infants, com són el respecte a la natura, l’excursionisme, la cooperació o el civisme i les bones maneres, entre d’altres…

És en aquest període, on els infants necessiten altres estímuls que els ajudin a gaudir de les grans possibilitats que ens ofereix aquesta època de l’any. I, és per això, que a l’escola utilitzem un Centre d’Interès, és a dir, un fil conductor que ens ajuda a explicar una història de la que els nens i nenes en seran els protagonistes en tot moment, i que els ajudarà a desenvolupar tasques i activitats lúdiques que, a la vegada, seran claus per al seu desenvolupament tan físic com mental.

Cada estiu es treballarà un centre d’interès que marcarà uns objectius i unes fites que, depenent de l’edat i el grau de maduresa, aniran desenvolupant a partir del joc que els estimularà la imaginació, la creativitat i els ajudarà a treballar en equip de manera cooperativa.

Des de l’escola vetllarem perquè els nens i nenes gaudeixen en tot moment, aprofitant les instal·lacions i el marc natural que ens ofereix Sant Cugat.